MAKE-UP

Fond de ten Avon Power Stay 24h -Review

Hello! De ceva vreme folosesc acest fond de ten de la Avon si am reusit sa imi formez o parere clara despre el. Am citit și auzit multe despre el, inclusiv ca ar fi un dupe dupa Estee Lauder. Se poate spune si asa, insa pentru mine acel fond de ten de la Estee Lauder nu poate fi egalat/ cu greu poate fi egalat.

Avon Power Stay este un fond de ten cu acoperire medie spre mare. Poti obtine usor o acoperire buna inca de la primul strat, nefiind necesar un al doilea. V-am mai spus ca eu nu sunt adepta adaugarii de doua straturi, mi se pare prea mult, mai ales la fondurile de ten.

Are o rezistenta buna, mai ales pentru tenul meu uleios. Il port zilnic cel putin 8 ore si inca e acolo…e drept ca imi mai apar portiuni mici cu exces de sebum, dar nimic grav. Fondul de ten are o formula usoara, usor cremos, merge intins cu buretelul, asa nu incarca tenul, cu pensula mi se pare mai greu de manevrat.

Un mare plus il are faptul ca e rezistent la transfer. Nu ca si Double Wear, insa pentru 47 lei este mai mult decat ok. Pe telefon se ia chiar putin, fara sa ma deranjeze in mod deosebit. Vine într-o varietate de nuante; cand l-am achiziționat in vara, l-am luat in nuanta Nude, care este usor mai închisa fata de nuanta mea, dar nu este ceva vizibil. Eu si in perioada asta il port si va spun ca nu pare artificial si nici nu arat ca si cand as fi stat 10 ore la solar😂.

Lista de ingredienre e relativ scurta, iar majoritatea ingredientelor sunt bune. Am copiat lista cu ingrediente de pe cosdna, sper sa reusesc sa o pun aici. Daca nu, intrati pe site si vedeti lista.🙂

Ca si concluzie, va recomand cu caldura acest fond de ten, si inteleg de ce este comparat cu Double Wear, are multe aspecte comune cu el. Voi ati incercat fondul acesta de ten?

http://www.cosdna.com/eng/d0da2e2588.html