Descoperirea anului 2020 : RUJ MAC RETRO MATTE LIQUID LIPSTICK NUANTA „Lady be good”

Nu ma asteptam sa ma mai impresioneze asa tare vreun produs cosmetic anul acesta, dar se pare ca minunea a avut loc. Spre rusinea mea, abia anul acesta am avut curiozitatea sa incerc rujurile MAC si bine am facut. M-am îndrăgostit de ele. Nu stiu exact sa le spun gama, dar primele trei sunt cu capacel negru, in tub clasic si am asa : Velvet Teddy, Mehr ( a intrat la favorite) si Ruby Woo, care este un rosu minunat. Dar nu despre ele vreau sa va vorbesc, ci despre mai sus mentionatul ruj lichid.

Incep prin a va spune ca la inceput nu m-a dat pe spate si l-am pus deoparte. Nici nu se potrivea cu primăvara, asa ca l-am abandonat o vreme. Ei, de cand a venit sezonul rece l-am readus in prim plan si sunt atat de fericita si de multumita de el de numai. Este un nude clasic, aproape insesizabil pe buze. Trebuie sa va mentionez ca usucă destul de mult buzele, insa cu putin balsam aplicat inaintea lui pe buze lucrurile se schimba. Imediat dupa aplicare este putin lipicios, dar apoi devine mat, ca o pata fina de tot de culoare pe buze. Are o rezistenta incredibil de mare, in condițiile in care am mâncat, baut, vorbit. Am sa va inserez mai jos o poza cu el aplicat pe buze.

Recomand ca inainte sa il puneti pe buze, sa le exfoliati si sa aplicati putin balsam. Rujul are tendinta de a se prinde in porțiunile uscate.

Imi place sa il port atunci cand imi conturez si accentuez ochii ( tus+creion). Mi se pare ca asa arata cel mai bine pe mine dat fiind faptul ca sunt alba ca zapada😂.

In incheiere, iubesc rujul, iubesc nuanta si claaar mai vreau rujuri MAC. Nu am uitat nici de celelalte, dar o sa le fac review-uri separate. P.S: si fondurile lor de ten ( 2 am momentan) sunt grozave😁, insa voi vorbi si despre ele cu alta ocazie.

Ce produse MAC folositi?🙂